rapid kl U7

proot proot , heyy heyy friends .

hari ni pegi hantar asyraf pegi tusyen , mak aihh . menghantar seorang lelaki berumur 13 tahun untuk pergi ke pusat tusyen menaiki bas =,= hampehh , agak-agak dah besaa kan budak tu . menyampah betol , aku pegi skola pon sendiri jugak dulu . hujan plak nih , haihh ;( time hantar okay je , memang best la jugak kan , coz naek bas time tengah hujan . agak sejuk suasana tengahari ni , uihh melalut plak teman . tapi mase nak balek tuhh agak malu dengan diri sendiri , aku naek bas and mase nak bayar tambang tuh , driver ade tanye sumthing and aku tak berape nak dengar die cakap ape kat aku . aku pon angguk je la kan , and die tanye lagi sekali , macam nii :

driver ; budak sekolah lagi ke ?

haha , tak pasal-pasal weyhh . muke dah macam makcek jual kacang putih . die tanye aku sekolah lagi ? driver tu dah bute kot , tapi aku kembang jugak la die tanye camtu *ahahahaha bodoh-bodoh je aku ni . perasan yang teramat sangat , sampai rumah aku tersengeh-sengeh sorang , haha maluu kot .

aku dah besar la driver , kau ni pon .

2 comments:

  1. u chomel sngat , that's y dy ckap mcam tu kowt , hahahhaa =.='

    ReplyDelete