2010 - 2011

goodbye 2010 and welcome 2011

dah nak habes pon 2010 , lagi berapa jam je kan . selamat tinggal kenangan bersama 2010 . semoga takkan ada lagi kenangan sama macam 2010 tahun depan . semoga aku pon happy sama macam 2010 dan tinggalkan kepahitan lama . sempena menjelangnya tahun baru , mesti lah ada azam baru kan . betol tak ? okay aku nak list azam aku . semoga tertunai , amin .


  1. first sekali aku nak dapat kesihatan yg lagi baik , tak macam 2010 (tiga kali demam)
  2. aku nak family aku pon sehad selalu , lagilagi aku study jaoh ni kan .
  3. aku nak dapatkan pointer tinggi untuk semester depan *chaiyok fafa .
  4. aku nak ceria macam selalu and taknak sedihsedih .
  5. aku taknak suka kat katak , nak suka haiwan lain pulak (tu penting)
  6. dah taknak banyakbanyak . yg lain tu biar aku sorang je tau .
emm hope tercapai azam baru . byebye

No comments:

Post a Comment