THESE MY CONFESSIONS

OKAY , so here I am . Just to ask for your forgiveness girl .

Act , tak sangka post before ni dah banyak sakitkan hati sesetengah orang tu . But , these my confessions , which is I can't forget my ex-boy . Tapi kenapa sebab benda ni nak gadoh eh ? Aku just tak boleh lupakan dia and just nak tunggu dia . Takde pulak aku kacau relationship apa semua kan ? Ohhemgee =,=' macam mana nak percaya eh . Macam mana pulak nak cakap ni . Aku memang tak boleh lupa boy awak tu tapi aku tak niat pon nak rampas dia dari awak . Sebab aku faham perasaan orang , aku fikir sebaik mungkin sebelom aku nak buat benda tu semua . About my post before this , I just put them on my blog . Aku takde lah mengharap sangat benda yang tentu tentu boleh jadi kenyataan tu . By the way , I'm so sorry . Tak payah lah nak ambek serious apa yang aku post yeh kawan . Kan aku dah redha je korang dua , takda siket pon aku nak kacau . Aku bukannya busuk hati sangat . Aku tak dendam pon . As long as both of you happy , dah cukop baik .

p/s : kepada kawan , aku tak mengharap apa pon . Just go on lah dengan relationship korang tu okay .

Mr. Frog : Thanks . You did well but please don't give me a hope . Jangan bagi aku mengharap sangat . Just because I love you , kau nak saketkan hati aku . Okay , engat Don't break my heart . Aku doakan yg
terbaek untuk korang :)

1 comment:

  1. forget him. That's the best :)
    Pray for ya syg <3

    ReplyDelete