kerja masa lapang

Aku datang lagi :)

Baiklah , cepat type something . Battery tak tahan lama dah ni . Haha . Okay semalam aku ada buat something . Hasil daripada hasutan kakak aku . Terpegun tergugat terpesona , semua-semua lah bila tengok dia buat keychain donut . Aku pon macam woahh , macam best je . Mula-mula sangat tktau nak buat apa . Dalam masa sama , aku teringat dekat encik katak . K mana bolee lupa dia . Renduuu . Then aku pon buat lah keychain katak , first sekali engat nak buat satu tapi untuk apa pulak kan . Lastly aku buat lah sepasang tapi tktau mana jantan mana betina . Sebabnya dua-dua pon sama . Haha
|
|
|
V

Okay , ni cara-cara nak buat . Sesungguhnya aku memang tak pandai nak jahit benda rumit . Setakat yg besar gedabak tu bolee lah . Yg penting ikhlas masa buat tu . Kan kan ?

And bila dah siap mula lah nak ber-photo bagai . Papepon sukati I lah , jeles leteww . Kita buat satu untuk encik katak . Pagi tadi skype dengan dia , over nak tunjuk apa semua . Dia cakap mata katak besaa . Haha tapi comelkan ?

p/s : Aku buat dua memang untuk encik katak . Tktau lah dia suka ke tak . Hee . Renduuuunyaaaaa

4 comments:

  1. wah! katak itu sangat sangat lah comel!

    ReplyDelete
  2. fara , nanti kau buat lah . Barang-2 ade jual kat daiso , the curve .

    ReplyDelete