malam kita :)

15 & 16 disember 2010 , kuantan .
nurul , minhalina , bump , asiyyah , libby , zack & friends .



NGANGKUNG , cerita ni ya ampun kelakar nak mati :D firstly kitorang engat cerita ni tak best langsong sebabkan min dah penah tengok . but kitorang nak tengok jugak , citarasa seseorang tu kan berbeza . so kitorang masok jugak tengok cerita ni . tak stop gelak langsong , yg best ac takut nak tengok even hantu kelakar (plus plus gatal) . memang tak tahan sakit perot , dengan tak makan lagi . fuhh letih

hari yg sama jugak kitorang bantai tengok dua cerita HAHA almaklum lah loan pon dah bank in , memang melantak kitorang hari tu . so untuk cerita ni , not bad . act sedih lah ending cerita ni . aku tak minat sad ending , rabun mata nak tengok . tp tetap best best best .

lepas dah habes tengok movie , dalam kol 11 camtu . kitorang keluar awal , and dah janji dengan prebet sapu kol 12 lebih . takkan nak merayau kat luar , agak seram lah . kitorang pon deside untuk pegi karaoke :) murah je , setakat karaoke jamban , seringgit satu lagu . okay lah kan , janji dapat lepas geramm . mamat kat luar yg lalu lalang tu pon kitorang buat taktau . tetiba rasa macam tak segan langsong . memekak bagai nak rak , sekarang takda suara nak cakap dah HAMPEHH !

dah sampai masa yg dinantikan , abg prebet sapu pon sampai . so kitorang gerak telok chempedak , niat pegi sana nak study trigo tp faham-faham lah . dah nampak yg bukan-bukan , tak engat nak study . just bump & ac je yg study . aku tengok siket-siket je . then boleh pulak ter-text zack . kebetulan dia pon otw , so pegi lepak dengan dia kejap , teman dia shisha apa semua and dia bla . *best dapat jumpa kawan HAHA

AND NOW , PHOTO TIME !
sorry pixel tak berapa cantek , cantek giler sunset pagi ni . rugi tak bawak eos kesayangan :( umm














and thanks korang , spend time macam ni . lagipun masing-masing nak cuti dah kan :) so kita enjoy .

2 comments:

  1. best nye tgok 2 movie :)
    rndu TC <3

    ReplyDelete
  2. hehe :) berebut nak tengok . so tengok duedue .
    emm tc pagipagi best , seronok je .

    ReplyDelete